Webinars

Online leren

Een webinar biedt veel mogelijkheden! Zeker in deze tijd, waarbij het lastig is elkaar face-to-face te spreken, is een webinar een uitstekende manier om kennis over te dragen, informatie te verstrekken, vragen te beantwoorden, te chatten, maar bovenal om contact te maken met een groter publiek.

Ondanks dat je geen direct contact hebt met je deelnemers, is het toch goed mogelijk om te communiceren dankzij verschillende interactieve opties. Denk aan polls, een survey en chatvragen om contact te maken met je 'luisteraars'. Zo wordt het mogelijk om tijdens het webinar een vraag te beantwoorden of kun je met een poll meten of de inhoud van het webinar goed is overgekomen. 

Bij Ascender hebben we met succes en plezier diverse webinars gegeven voor onze opdrachtgevers. Meestal duren deze ongeveer 45 min - 1 uur. Onderwerpen varieren van gezond thuiswerken, coping ten tijde van Corona, leidinggeven in een crisis tot en met psycho-educatie. Elk psyche-gerelateerd onderwerp vinden wij leuk om te doen!

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij Godert Mollerus van de Working Life Academy via het e-mailadres: g.mollerus@ascender.nl of kunt u bellen naar: 06-53276008

Terug

Contact

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief
Graag ontvang ik de flyer