Wij wensen u een vitaal en waardevol nieuw jaar!

Training ‘Werken met de Capability benadering’

Het nieuwe jaar starten wij met aandacht voor de lancering van een nieuwe training ‘Werken met de Capability benadering’. Wilt u een nieuwe vorm voor de conventionele functioneringsgesprekken die één keer in het jaar voornamelijk om formele redenen plaatsvinden? En het met medewerkers doorlopend hebben over wat belangrijk is in hun werk en hoe dat te realiseren? Dat kan door het volgen van de training ‘Werken met de Capability benadering’. De Capability benadering is erop gericht om een continue dialoog aan te gaan over de fit tussen de medewerker en de werkzaamheden en richt zich in essentie op belangrijke waarden in werk. Het gaat hierbij zowel om het toevoegen van waarde voor de organisatie als de medewerker. In deze training leert u via positieve oplossingsgerichte gesprekstechnieken hoe u met een medewerker op basis van deze principes in gesprek kan blijven om duurzame inzetbaarheid in uw organisatie te verankeren.

Coachingstraject ‘Vitaliteitsimpuls’ in een nieuw jasje

Het coachingstraject ‘Vitaliteitsimpuls’ heeft vanaf januari 2019 een nieuwe vorm door de flexibele duur die aan het traject wordt gekoppeld. Binnen 4, 6 of 8 sessies wordt gewerkt aan hoe iemand vitaal en veerkrachtig in zijn of haar werkleven kan staan en duurzaam aan het werk kan blijven. Het traject is oplossingsgericht en er wordt gewerkt vanuit de principes van de positieve psychologie. Inzet van instrumenten als het Werk als Waarde model, het WerkBelevingsProfile en het Organisational Role Analysis Model maken dit traject tot een bijzondere ervaring. Het traject ‘Vitaliteitsimpuls’ ondersteunt individuen en/of teams in het realiseren van betere prestaties en het met meer plezier en passie functioneren, aansluitend op zowel de persoonlijke situatie als de doelen van de cliënt.

Meer informatie

Wilt u meer weten van de training en of het coachingstraject? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden en uw vragen via 030 252 27 92 of info@ascender.nl.