Het belang van diagnostiek

Beste relatie van Ascender,

Graag brengen wij het belang van diagnostiek bij u onder de aandacht.  

Ons zusterbedrijf BirdView biedt diagnostisch onderzoek op maat met een korte doorlooptijd. Expertises zijn onder andere gericht op onderzoek naar belastbaarheid, mogelijkheden ten aanzien van werk, ernst van psychische klachten, neuropsychologisch functioneren.
Vraagstelling hierbij kan zijn: Wat is de psychische belastbaarheid van mijn medewerker? Wat zijn randvoorwaarden in werk waarmee rekening dient gehouden te worden tijdens re-integratie? Is er bij mijn werknemer sprake van aantoonbare cognitieve beperkingen? Is er bij mijn werknemer sprake van psychopathologie en wat is de (eventuele) diagnose? Wat zijn therapeutische suggesties om herstel te bevorderen en belastbaarheid te verhogen? Voor meer informatie over het aanbod van BirdView verwijzen wij u door naar de website van Birdview, www.birdview.nl

Graag laten wij u, als Ascender klant, kennis maken met deze diensten. Wij bieden een korting aan van 20% op uw eerste onderzoek bij BirdView. 

Hoe vraagt u een expertise aan?
Aanmelden gaat eenvoudig via de website www.birdview.nl. U kiest voor de optie ‘Cliënt aanmelden’ in de rechter bovenhoek van de webpagina. Hier vindt u het aanmeldformulier. Na het versturen van het aanmeldformulier zal BirdView binnen 2 werkdagen aan de slag gaan met het inplannen van het onderzoek.
Om gebruik te maken van de actie, vragen wij u in het veld ‘bijzonderheden’ in het aanmeldformulier 'ACTIE ASCENDER 20%' te vermelden. Als u voorafgaand een offerte wenst, wilt u dit dan aangeven op het aanmeldformulier? De korting wordt dan in de offerte verwerkt. Mocht u geen offerte wensen, verwerken wij de korting uiteraard in de factuur.

BirdView helpt u graag verder in het geval van een diagnostisch vraagstuk.
Mocht u liever eerst een vrijblijvend telefonisch advies gesprek over de producten wensen, neemt u dan gerust contact op. Uiteraard staat BirdView u graag telefonisch te woord, om samen te bespreken welke expertise uw vraagstelling het beste beantwoordt.  De accountmanager, de secretariaatsmedewerkers en de psychologen zijn bereikbaar via 030 208 03 19.