Nascholing Huisartsen

Geaccrediteerd nascholingsprogramma’s voor huisartsen

Wilt u als huisarts uw bevolgenheid bewaken? En overspanning of uitval voorkomen? Dit specifieke nascholingsprogramma voor huisartsen is hierop gericht.

 

INHOUD

Ascender MedischVitaal biedt nascholingen aan huisartsen met als onderwerp: ‘Werkplezier en werkdruk in balans?’

Deze nascholing is een preventieprogramma voor huisartsen om overspanning en burn-out te voorkomen. Onderzoek heeft laten zien dat ruim 70% van de huisartsen weleens signalen van overspannenheid bij zichzelf heeft geconstateerd. Meer dan 80% van de huisartsen heeft deze signalen geconstateerd bij collega huisartsen (Movir, 2012).

In dit MedischVitaal programma wordt de nadruk gelegd op duurzame inzetbaarheid waarin de bevolgenheid en risicofactoren in kaart worden gebracht. Naar aanleiding van de resultaten wordt gekeken naar een persoonlijke aanpak om je vitaliteit te verbeteren.

 

ACCREDITATIE

In deze nascholing zijn de inleiders ervaren psychologen (Arbeid & Gezondheid, klinisch psycholoog of psychotherapeut, BIG-geregistreerd), die de huisartsen populatie zeer goed kennen vanuit psychologische adviespraktijk. De methodiek van de cursus is oplossings- en toekomstgericht en komt in aanmerking voor accreditatie.

Terug

Contact

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief
Graag ontvang ik de flyer