Locaties

Bij u in de regio

Toegankelijk
Om onze dienstverlening toegankelijk te maken en dichtbij de cliënt aan te bieden begeleiden wij op verschillende locaties in Nederland. Naast de begeleidingen en trainingen op onze locaties werken wij ook steeds vaker als bedrijfspsycholoog in-company bij organisaties.

Artikelen

Artikel voor u geselecteerd: ‘Hoe voorkomen zorgmedewerkers zelf psychische problemen?’

11-01-2021

Veel zorgmedewerkers werken al een jaar veel uren en onder hoge druk door de aanhoudende coronacrisis. Hoe kunnen zij langdurige psychische klachten voorkomen?

Nieuws over Ascender: Nieuwjaarswens en bereikbaarheid tijdens feestdagen

23-12-2020

Donderdag 24 december (vanaf 11:30 uur), vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met de feestdagen.  
Op de overige dagen en vanaf 2 januari zijn wij weer telefonisch voor u bereikbaar! Het EAP nummer (0800 - 32 77 378) blijft tijdens de feestdagen wel gewoon bereikbaar. 

Update Ascender dienstverlening gedurende lockdown

15-12-2020

Onze dienstverlening valt onder de ‘vitale beroepen’. Al onze cliëntafspraken gaan gelukkig gewoon door. Dit geldt ook voor face2face sessies. Juist in deze tijd is mentale hulp hard nodig, is gebleken. Onze organisatie werkt uiteraard nog steeds volledig conform de richtlijnen en wij hebben al eerder de nodige maatregelen getroffen om onze cliënten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen.
 

Meer nieuws