Locaties

Bij u in de regio

Toegankelijk
Om onze dienstverlening toegankelijk te maken en dichtbij de cliënt aan te bieden begeleiden wij op verschillende locaties in Nederland. Naast de begeleidingen en trainingen op onze locaties werken wij ook steeds vaker als bedrijfspsycholoog in-company bij organisaties.

Artikelen

Artikel voor u geselecteerd: ‘We gaan pas bewegen als het misgaat. Dan ben je altijd te laat’

25-11-2020

Burn-out is beroepsziekte nummer één. De aanloop is lang en als mensen eenmaal opgebrand zijn, kost herstel maanden, zo niet langer. Werkgevers hebben vanuit de Arbowet de plicht om psychosociale problemen te voorkomen. Toch gebeurt dat volgens experts nog te weinig. 

Artikel voor u geselecteerd: Werk als Waarde gespreksmethodiek biedt uitkomst in de zorg

20-11-2020

Afdeling neurochirurgie van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) werkt door middel van de Werk als Waarde gespreksmethodiek met succes aan duurzame inzetbaarheid in de zorg. Implementatie-impuls zorgt voor uitbreiding naar meer ziekenhuisafdelingen.

Ascender is volledig ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

20-11-2020

Vanaf 16 november is Ascender nu ook volledig ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Het certificaat toont aan dat Ascender haar informatiebeveiliging op orde heeft en dat Ascender op een verantwoordelijke wijze omgaat met vertrouwelijke gegevens. We hebben de certificeringen met succes afgerond en zijn trots op dit resultaat!

Meer nieuws