Advies op maat.
Ondersteuning.
Persoonlijke begeleiding.

Vacature Teamsecretaresse

Ascender is al 20 jaar actief in het werkveld van duurzame inzetbaarheid. Ascender biedt organisaties zowel curatieve en preventieve begeleidingstrajecten als een all-in pakket voor psychologische- en work/life ondersteuning van werknemers. Daarnaast bieden wij verschillende workshops, trainingen en mediation.

Functieomschrijving
In deze functie ben je samen met de office manager en 3 collega-secretaresses verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op het centrale secretariaat in Utrecht. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers (verzekeringsmaatschappijen, organisaties, arbodiensten), cliënten, als collega’s. Je draagt onder andere zorg voor de (complexe) agendaplanning van ca. 25 psychologen, werkzaam op ca. 16 locaties door het hele land. Verder redigeer en verzend je vertrouwelijke rapportages, stel je bijbehorende offertes op en monitor je akkoord daarop. Ook het bewaken van de huisstijl hoort daarbij. Overleg en samenwerking met je collega’s op het secretariaat is een belangrijke factor in een succesvolle uitvoering. De werkzaamheden binnen de functie zijn verder zeer divers.

We zijn op zoek naar iemand die snel kan schakelen, proactief, representatief, integer en klantvriendelijk is, en een positieve instelling heeft. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en tegelijkertijd een teamspeler is. Je hebt geen probleem met het werken in een hectische omgeving (open ruimte), je bent accuraat en je hebt oog voor detail. Je bent 4 dagen per week beschikbaar.

Werkzaamheden
Je werkzaamheden als teamsecretaresse bestaan uit:

 • ontvangen van bezoekers (meestal cliënten);
 • afhandeling telefoon, e-mail, post;
 • complex agendabeheer in outlook van de psychologen;
 • zelfstandig voeren van correspondentie;
 • versturen van (vertrouwelijke) rapportages en opstellen van bijbehorende offertes;
 • bewaken van doorlooptijden;
 • bijhouden van overzichten;
 • beheren van de op maat gemaakte relatiedatabase;
 • het maken van facturen vanuit urenregistratie- en klantensysteem;
 • scannen en digitaal archiveren;
 • overige voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden.

Dienstverlening aan klanten en cliënten voert de boventoon in het werk.

Wij vragen

 • mbo+ werk- en denkniveau met 3 jaar relevante werkervaring of hbo werk- en
 • denkniveau;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord (ABN) en geschrift;
 • goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • uitstekende kennis van MS Office 2016;
 • commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden;
 • voldoende kennis van computers, tablets, smartphones en online media;
 • beschikbare dagen maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag.

Wij bieden

 • een dynamische en inspirerende werkomgeving;
 • prettig, modern-industrieel ingericht kantoorpand op 2km afstand van Utrecht Centraal;
 • een gezellig team;
 • diversiteit en zelfstandigheid in het werk;
 • werken binnen een organisatie die zich bezighoudt met mens en welzijn;
 • een marktconform salaris tussen € 2.000,00 en € 2.500,00 bruto per maand op basis van 40 uur.

Procedure
Weet jij zeker dat je aan deze voorwaarden voldoet, en spreken de functie en de werkomgeving je aan, dan zien we jouw cv met motivatie graag vóór 2 januari 2018 tegemoet via j.lutz@ascender.nl t.a.v. Joyce Lutz (Office Manager). Wil je eerst meer informatie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Joyce Lutz via 030 – 25 22 792 (woensdagen afwezig).

Als jouw cv en motivatie ons aanspreken, nemen wij eerst telefonisch contact met je op. Daarna nodigen we je eventueel uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met o.a. de office manager. De tweede ronde vindt plaats met de office manager en de zakelijk directeur. Een assessment-onderzoek maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerd nieuws
Recente ontwikkelingen, interviews & ervaringen
Inschrijven voor onze nieuwsbrief
Cliënten geven Ascender gemiddeld een
8,4
voor haar dienstverlening.

Symposium over psychische klachten, werk en herstel

23-11-2017

Als iemand tijdelijk door ziekteverzuim uitvalt of (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt is, wie bepaalt dan eigenlijk of hij/zij aan het werk kan en mag? Dat is niet alleen het terrein van bedrijfsartsen en verzekeringsartsen maar ook dat van psychologen, psychiaters en huisartsen. Wat is concreet hun rol? Hoe moeten zij zich opstellen: passief, neutraal of actief?

Lees meer

Merendeel verpleegkundigen ervaren te hoge werkdruk

23-11-2017

“De signalen over een te hoge werkdruk onder het verplegend personeel zijn alarmerend”, stelt directeur Sonja Kersten van Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN).  Volgens haar zijn er dringend maatregelen nodig om de “onmenselijke effecten” van de personeelstekorten in de zorg tegen te gaan. Uit een enquête van V&VN onder haar leden (17.000 deden er mee) blijkt dat driekwart vindt dat het personeelstekort in de zorg negatieve invloed heeft op hun gezondheid of privéleven.

Lees meer

‘Sociale context is wezenlijk voor creativiteit’

23-11-2017

Werk is een van de krachtigste manieren om mensen tot grote hoogte te stimuleren; werk kan het allerbeste uit iemand halen en groot geluk veroorzaken. In veel organisaties wordt die motiverende kracht volgens Teresa Amabile, onderzoeksdirecteur aan de Harvard Business School in Boston, door leidinggevenden echter vaak niet onderkend en/of aangeboord. 

Lees meer

Onbeperkt dataroaming is onbeperkt stress

23-11-2017

Nu zonder extra kosten dataroaming binnen de EU mogelijk is geworden, zal dat meer digitale stress veroorzaken. Uit een onderzoek van Motivaction blijkt dat 31 procent van de ondervraagden tijdens vakantie meer bezig is met de mobiele telefoon dan eigenlijk is gewenst. “Door digitalisering ontstaat het gevoel nooit echt vrij te zijn, en dat veroorzaakt stressklachten”, aldus Nienke Thurlings.

Werkgevers nemen niet altijd maatregelen voor duurzame inzetbaarheid

23-11-2017

Veel werkgevers vinden het hun verantwoordelijkheid om een balans tussen arbeid en zorg van werknemers te faciliteren, maar zij nemen niet altijd maatregelen of het ontbreekt in de organisatie aan concrete regelingen. Dat staat in het rapport Arbeidsmarkt in kaart: werkgevers 2017 van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).

Lees meer

Heel slim en toch zonder werk, hoe kan dat?

23-11-2017

‘Een hoge intelligentie is een eigenschap die in principe positief bijdraagt aan de kans op een carrière. Het is daarom verleidelijk te denken dat hoogbegaafde mensen maatschappelijk succesvol zouden moeten zijn. In de praktijk blijkt dat helaas anders; relatief vaak vallen zij uit of wisselen frequent van baan’, zegt Patricia van Casteren die als psycholoog is verbonden aan Ascender en promotieonderzoek doet naar hoogbegaafdheid op het werk.

Lees meer

Ziekteverzuim onder vrouwen aanzienlijk hoger dan onder mannen

23-11-2017

Het ziekteverzuim onder vrouwelijke werknemers is structureel hoger dan onder hun mannelijke collega’s. Het verschil is in de afgelopen 25 jaar gehalveerd maar ligt nog altijd 30 procent hoger. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft dat becijferd op basis van de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden.

Lees meer

Taboe op burn-out is eraf

23-11-2017

Het aantal burn-outs in flink gestegen, vooral onder vrouwen en mensen met een tijdelijk contract. 15 procent van de werkende vrouwen is opgebrand en overspannen of is dat recent geweest. Twee jaar geleden was dat nog ruim 9 procent. Bij mannen steeg het in dezelfde periode van 6 naar 9 procent. Het taboe is eraf. Dat blijkt uit het Nationaal Salaris Onderzoek waarvoor universiteit Nyenrode en Intermediair dit jaar een enquête hielden onder 72 duizend werknemers.

Lees meer

Vacature Teamsecretaresse

04-12-2017

In deze functie ben je samen met de office manager en 3 collega-secretaresses verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op het centrale secretariaat in Utrecht. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers (verzekeringsmaatschappijen, organisaties, arbodiensten), cliënten, als collega’s. Je draagt onder andere zorg voor de (complexe) agendaplanning van ca. 25 psychologen, werkzaam op ca. 16 locaties door het hele land. 

Lees meer

Ascender te gast bij Ondernemend Nederland van RTL7

13-12-2016

Lees meer

Open inschrijving gestart! Training Mindfulness en Werk 2017

20-07-2016

‘Mindfulness’ is een wetenschappelijk onderbouwde methode voor stressreductie. Ascender biedt met ‘Mindfulness en Werk’ een mindfulnesstraining die gericht is op functioneren in de werkomgeving. Wij maken naast het oefenen van verschillende mindfulness technieken ook altijd de verbinding met onze kennis van en ervaring op het gebied van psychologie en menselijk gedrag.

Klik hier voor het aanmeldformulier. 

Lees meer

Ascender biedt OverbruggingsRoute (naar specialistische GGZ)

18-10-2017

De wachttijden in de specialistische GGZ zijn soms zeer lang en er zijn ook exclusiecriteria, waarmee een geschikte plek vinden een tijd kan duren. In de wachttijd ‘niks doen’ levert zelden vooruitgang op en kan zelfs de problemen verergeren. In afwachting van een behandeling in de specialistische GGZ biedt Ascender haar opdrachtgevers de mogelijkheid cliënten een overbruggingsbehandeling te laten volgen.

Lees meer

Vacature psycholoog Ascender Amsterdam, A&G in opleiding

10-01-2018

Ascender zoekt op diverse plekken in het land, maar vooral in Amsterdam, psychologen met affiniteit met het begeleiden van medewerkers in de organisatiecontext.

Lees meer