Advies op maat.
Ondersteuning.
Persoonlijke begeleiding.

Vacature psycholoog Ascender Amsterdam, A&G in opleiding

Ascender is een landelijk werkend psychologische dienstverlener t.b.v. gezonde mensen en gezonde organisaties. Wij werken met ca. 30 ervaren A&G- en GZ-psychologen, oplossingsgericht en vanuit de principes van de positieve psychologie. Het centrale hoofdkantoor van Ascender met diverse ondersteunende functies is in Utrecht. Het werkklimaat is prettig en vooruitstrevend. Leeftijd van medewerkers varieert tussen de 21 en 65 en alles daar tussen in. Innovatie van onze diensten is belangrijk voor ons. Onze interventies zijn gericht op individueel-, team- en organisatieniveau. Wij zijn verbonden aan de academische werkplaats Arbeid en Gezondheid van Tranzo, wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University.

Ascender zoekt op diverse plekken in het land, maar vooral in Amsterdam, psychologen met affiniteit met het begeleiden van medewerkers in de organisatiecontext (gericht op re-integratie, verbetering functioneren en duurzame inzetbaarheid). Doel is het wegnemen van belemmeringen in het functioneren. Wij hebben een voorkeur voor iemand die mee kan denken op organisatieniveau bij opdrachtgevers en die tevens marktkansen ziet. Wij staan er voor open de rol in te vullen als een combinatie van het doen van begeleidingen, geven van trainingen en regionale business development.

Wij bieden een interessante plek binnen een zich ontwikkelend bedrijf en wij faciliteren het behalen van de (verplichte) A&G registratie.

Tevens hebben wij nog ruimte voor freelance psychologen op diverse plekken in Nederland vooral in het oosten, zuidwesten en noorden van het land.

Graag nodigen we belangstellenden uit te solliciteren naar info@ascender.nl t.n.v. drs. Dick Freriks.

Gerelateerd nieuws
Recente ontwikkelingen, interviews & ervaringen
Inschrijven voor onze nieuwsbrief
Cliënten geven Ascender gemiddeld een
8,5
voor haar dienstverlening.

Interventies vanuit complimenten

27-11-2018

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Dick Freriks deelt in zijn columns zijn ervaringen vanuit de praktijk van de arbeids- en gezondheidspsychologie. 

Lees meer

De kwetsbare positie van mantelzorgers

27-11-2018

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Dick Freriks deelt in zijn columns zijn ervaringen vanuit de praktijk van de arbeids- en gezondheidspsychologie. 

Lees meer

Experiment vier dagen werken vijf dagen salaris pakt goed uit

24-10-2018

Vier dagen werken en wel vijf dagen salaris betalen – een experiment hiermee dit jaar in Nieuw-Zeeland heeft tot positieve resultaten geleid. De werknemers zijn meer tevreden met hun werk en geven aan dat hun werk-privébalans is verbeterd. Lees meer:

Experimenten met prikkelarme omgeving

24-10-2018

Er is grote behoefte aan prikkelarme omgevingen. Daarmee zijn nu experimenten gestart, zoals een supermarkt in Sint-Michielsgestel die een uur prikkelarm winkelen aanbiedt of een prikkelarme rondleiding in het Van Abbemuseum in Eindhoven. Lees meer:

Lees meer

Feiten en fictie over burn-out op een rij

24-10-2018

Dit artikel ontrafelt wat er wel en niet klopt over een burn-out. Want neemt het aantal burn-outs nu daadwerkelijk wel toe? Je leest het hier.

Lees meer

Erwin van Meekeren: een betere samenwerking door veilige hechting

02-08-2018

Lees hier deel 3 uit de serie artikelen waarin Erwin van Meekeren, psychiater en schrijver van het boek ‘Samen beslissen, ook als dat lastig blijkt’, verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor een goede samenwerking met cliënten belicht. Het onderwerp van dit artikel: hechting.

Lees meer

Ascender biedt OverbruggingsRoute (naar specialistische GGZ)

18-10-2017

De wachttijden in de specialistische GGZ zijn soms zeer lang en er zijn ook exclusiecriteria, waarmee een geschikte plek vinden een tijd kan duren. In de wachttijd ‘niks doen’ levert zelden vooruitgang op en kan zelfs de problemen verergeren. In afwachting van een behandeling in de specialistische GGZ biedt Ascender haar opdrachtgevers de mogelijkheid cliënten een overbruggingsbehandeling te laten volgen.

Lees meer