Advies op maat.
Ondersteuning.
Persoonlijke begeleiding.

Vacature administratief medewerker

Ascender is al 20 jaar actief in het werkveld van duurzame inzetbaarheid. Ascender biedt organisaties zowel curatieve en preventieve begeleidingstrajecten als een all-in pakket voor psychologische- en work/life ondersteuning van werknemers. Daarnaast bieden wij verschillende workshops, trainingen en mediation. 

Functieomschrijving
In deze functie werk je ondersteunend aan het secretariaat dat bestaat uit een office manager en 4 secretaresses. Het secretariaat verzorgt o.a. de (complexe) agendaplanning van ca. 25 psychologen, werkzaam op ca. 16 locaties door het hele land. Daarnaast worden vertrouwelijke rapportages verzonden, met bijbehorende offertes en wordt het hele proces gemonitord. Bij het hele proces van aanmelding tot facturatie heeft het secretariaat administratieve hulp nodig. Overleg en samenwerking met je collega’s op het secretariaat is dan ook een belangrijke factor in een succesvolle uitvoering. De werkzaamheden binnen de functie zijn administratief van aard en zeer divers.

We zijn op zoek naar iemand die snel kan schakelen, proactief, representatief, integer en klantvriendelijk is, en een positieve instelling heeft. Je hebt geen probleem met het werken in een hectische omgeving (open ruimte), je bent accuraat en je hebt oog voor detail. Je bent 3-5 dagen per week beschikbaar, in ieder geval op maandag, dinsdag en donderdag.

Werkzaamheden
Je werkzaamheden als administratief medewerker bestaan uit:

 • ontvangen van bezoekers (meestal cliënten, soms klanten);
 • afhandeling post;
 • versturen van (vertrouwelijke) rapportages en opstellen van bijbehorende offertes;
 • bijhouden van verschillende overzichten;
 • Invoeren van data in de op maat gemaakte relatiedatabase;
 • printen, scannen en digitaal archiveren;
 • overige voorkomende administratieve werkzaamheden op adhoc en project basis.

 

Wij vragen

 • mbo+ werk- en denkniveau;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord (ABN) en geschrift;
 • goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • uitstekende kennis van MS Office 2016;
 • commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden;
 • beschikbare dagen maandag, dinsdag, donderdag.

 

Wij bieden

 • een dynamische en inspirerende werkomgeving;
 • prettig, modern-industrieel ingericht kantoorpand op 2km afstand van Utrecht Centraal;
 • een gezellig team waarin hard wordt gewerkt maar waarin ook ruimte is voor plezier (w.o. een maandelijkse een borrel);
 • diversiteit en zelfstandigheid in het werk;
 • opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • werken binnen een organisatie die zich bezighoudt met mens en welzijn;
 • een marktconform salaris tussen € 1.800,00 en € 2.000,00 bruto per maand op basis van 40 uur.

 

Procedure
Weet jij zeker dat je aan deze voorwaarden voldoet, en spreken de functie en de werkomgeving je aan, dan zien we jouw cv met motivatie graag vóór 23 augustus 2018 tegemoet via j.lutz@ascender.nl t.a.v. Joyce Lutz (office manager). Wil je eerst meer informatie, dan kun je vóór 17 augustus telefonisch contact opnemen met Talitha (secretaresse) via 030 – 25 22 792 (vrijdagen afwezig).

Als jouw cv en motivatie ons aanspreken, nemen wij eerst telefonisch contact met je op. Daarna nodigen we je eventueel uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met o.a. de office manager. Eerste gesprekken vinden bij voorkeur plaats op 4 september. Een assessment-onderzoek maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerd nieuws
Recente ontwikkelingen, interviews & ervaringen
Inschrijven voor onze nieuwsbrief
Cliënten geven Ascender gemiddeld een
8,5
voor haar dienstverlening.

Interventies vanuit complimenten

27-11-2018

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Dick Freriks deelt in zijn columns zijn ervaringen vanuit de praktijk van de arbeids- en gezondheidspsychologie. 

Lees meer

De kwetsbare positie van mantelzorgers

27-11-2018

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Dick Freriks deelt in zijn columns zijn ervaringen vanuit de praktijk van de arbeids- en gezondheidspsychologie. 

Lees meer

Experiment vier dagen werken vijf dagen salaris pakt goed uit

24-10-2018

Vier dagen werken en wel vijf dagen salaris betalen – een experiment hiermee dit jaar in Nieuw-Zeeland heeft tot positieve resultaten geleid. De werknemers zijn meer tevreden met hun werk en geven aan dat hun werk-privébalans is verbeterd. Lees meer:

Experimenten met prikkelarme omgeving

24-10-2018

Er is grote behoefte aan prikkelarme omgevingen. Daarmee zijn nu experimenten gestart, zoals een supermarkt in Sint-Michielsgestel die een uur prikkelarm winkelen aanbiedt of een prikkelarme rondleiding in het Van Abbemuseum in Eindhoven. Lees meer:

Lees meer

Feiten en fictie over burn-out op een rij

24-10-2018

Dit artikel ontrafelt wat er wel en niet klopt over een burn-out. Want neemt het aantal burn-outs nu daadwerkelijk wel toe? Je leest het hier.

Lees meer

Erwin van Meekeren: een betere samenwerking door veilige hechting

02-08-2018

Lees hier deel 3 uit de serie artikelen waarin Erwin van Meekeren, psychiater en schrijver van het boek ‘Samen beslissen, ook als dat lastig blijkt’, verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor een goede samenwerking met cliënten belicht. Het onderwerp van dit artikel: hechting.

Lees meer

Ascender biedt OverbruggingsRoute (naar specialistische GGZ)

18-10-2017

De wachttijden in de specialistische GGZ zijn soms zeer lang en er zijn ook exclusiecriteria, waarmee een geschikte plek vinden een tijd kan duren. In de wachttijd ‘niks doen’ levert zelden vooruitgang op en kan zelfs de problemen verergeren. In afwachting van een behandeling in de specialistische GGZ biedt Ascender haar opdrachtgevers de mogelijkheid cliënten een overbruggingsbehandeling te laten volgen.

Lees meer