Advies op maat.
Ondersteuning.
Persoonlijke begeleiding.

‘Doorlopend coachen is beter dan beoordelingsgesprek’

Schaf het traditionele beoordelingsgesprek met werknemers af en bied hen doorlopend coachen aan. Dat is het advies aan werkgevers van Kilian Wawoe, docent Human Resources aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij deed de afgelopen zeven jaar onderzoek onder honderden managers naar prestaties op de werkvloer en hoe je die het beste kunt meten en beoordelen. De meesten betwijfelen het nut van beoordelingsgesprekken.

Beoordelingsgesprekken zijn inhoudelijk te weinig gericht op het dagelijks handelen, concludeert Wawoe. In de gesprekken wordt vaak geoordeeld achteraf. Het lastige is volgens hem dat je praat over doelen die aan het begin van het jaar vastgelegd worden en na een half jaar misschien niet meer relevant zijn – daardoor zet je het begin van het gesprek al vast. Het rendement ervan is derhalve tamelijk laag, en bij elkaar opgeteld kosten de gesprekken veel geld; in totaal ongeveer 1 miljard euro per jaar. Hij vindt het beter dat medewerkers, net als bijvoorbeeld chirurgen, continu met elkaar in gesprek gaan over hoe kwaliteit verbeterd kan worden. Iedereen zit er dan met zijn neus bovenop, terwijl je meteen daarna met een coach kunt evalueren. In tegenstelling tot wat leidinggevenden vaak denken hebben medewerkers grote behoefte aan iemand die op regelmatige basis zegt hoe ze beter kunnen presteren. ‘Mensen hebben een natuurlijke neiging om beter te worden’, stelt Wawoe, ‘en daar kunnen werkgevers beter op in spelen.’

Vakbonden hameren op het beoordelingsgesprek omdat het nodig is om op basis van objectieve criteria mensen te beoordelen en in te schalen. Daar wordt door het onderzoek juist aan getwijfeld; zo zouden mannen beter beoordeeld worden – en hogere betaald - dan vrouwen. ‘Niet omdat zij beter zijn, maar omdat ze meer hun mening geven en managers geen zin hebben in een conflict.’ Wawoe adviseert naast coaching, een systeem van prosociaal belonen; binnen een team mogen mensen bepalen wie dat is.

Bron:Nu.nl

Gerelateerd nieuws
Recente ontwikkelingen, interviews & ervaringen
Inschrijven voor onze nieuwsbrief
Cliënten geven Ascender gemiddeld een
8,5
voor haar dienstverlening.

Wij wensen u een vitaal en waardevol nieuw jaar!

09-01-2019

Het nieuwe jaar starten wij met aandacht voor de lancering van een nieuwe training ‘Werken met de Capability benadering’ en het coachingstraject ‘Vitaliteitsimpuls’ heeft vanaf januari 2019 een nieuwe vorm door de flexibele duur die aan het traject wordt gekoppeld.

Lees meer

Impulsief gedrag leren ombuigen

09-01-2019

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Dick Freriks deelt in zijn columns zijn ervaringen vanuit de praktijk van de arbeids- en gezondheidspsychologie. Deze keer "hoe voorkom je dat je pannetje overkookt?"

Lees meer

Talentmanagement van werkgever overtuigt werknemer niet

09-01-2019

Steeds minder werknemers verwachten bij hun huidige werkgever hun talenten te kunnen ontwikkelen, promotie te maken of meer verantwoordelijkheid te krijgen. Dat blijkt uit de PageGroup Job Applicant Confidence Index van 2018. 

Lees meer

Pesten op het werk blijft hardnekkig probleem

09-01-2019

Meer dan een half miljoen werknemers heeft last van pesterijen door leidinggevenden of collega’s op het werk. Van die groep wordt bijna een vijfde structureel gepest. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksinstituut TNO.

Lees meer

Cognitieve trainingen voor depressieve patiënten

09-01-2019

Met cognitieve trainingen kun je mensen met een depressie trainen hun aandacht te richten op positieve informatie of ambigue situaties vaker positief te interpreteren. Klinisch psycholoog Martin Möbius promoveerde onlangs op cognitieve trainingen (CBM).

Lees meer

Millennial krijgt energie van een goede werksfeer

09-01-2019

Millennials vinden het moeilijk om te gaan met bureaucratie en met besluiten die van bovenaf genomen worden. Driekwart van deze generatie geeft aan hierdoor ‘onnodig veel energie’ te verliezen en zich onmachtig te voelen. Dat blijkt uit Millennial Onderzoek 2018.

Lees meer

Ascender biedt OverbruggingsRoute (naar specialistische GGZ)

18-10-2017

De wachttijden in de specialistische GGZ zijn soms zeer lang en er zijn ook exclusiecriteria, waarmee een geschikte plek vinden een tijd kan duren. In de wachttijd ‘niks doen’ levert zelden vooruitgang op en kan zelfs de problemen verergeren. In afwachting van een behandeling in de specialistische GGZ biedt Ascender haar opdrachtgevers de mogelijkheid cliënten een overbruggingsbehandeling te laten volgen.

Lees meer

Vacature psycholoog Ascender Amsterdam

22-01-2019

Ascender zoekt in de regio Amsterdam en eventueel Haarlem een psycholoog met affiniteit met het begeleiden van medewerkers in de organisatiecontext (gericht op re-integratie, verbetering functioneren en duurzame inzetbaarheid). Doel is het wegnemen van belemmeringen in het functioneren en het ondersteunen van duurzame inzetbaarheid. Het hebben van een EMDR registratie is een pre. Wij hebben een voorkeur voor iemand die mee kan denken op organisatieniveau bij opdrachtgevers. Wij staan er voor open de rol in te vullen als een combinatie van het doen van begeleidingen en trainingen en/of expertises (diagnostiek).

Lees meer